OVER ONS

ONTSTAAN VAN DE STRATEGIEFABRIEK

logo strategiemakers

ONTSTAAN VAN DE STRATEGIEFABRIEK


Wij zijn Strategiefabriek, de plek om geïnspireerd te worden, een get-things-done plek.

Voor corporates maar ook voor start-ups of freelancers. Samen met een collega, of met het hele team,
Voor sessies van een dag, maar ook voor een langere periode. Om samen aan een strategie te werken, of juist om geïnspireerd te worden door anderen.
 Met het team of samen met een Strategiemaker.

Opgezet in Amsterdam, vanuit de gedachte om een plek creëren waar creativiteit en innovatie geboost worden en waar je geïnspireerd wordt door de mensen om je heen. De traditionele vergaderzalen en kantoorpanden zijn hier vaak niet voor geschikt.

Na twee jaar experimenteren, leren en bijsturen is de Strategiefabriek inmiddels uitgegroeid tot een uniek concept, waar teams ook zelfstandig ruimtes huren en een aantal vaste teams ook onderdeel zijn geworden van de familie. De Strategiefabriek en Strategiemakers zijn nog steeds nauw verbonden en versterken elkaar in hun werkwijze. Waar de Strategiefabriek ondersteunt in de fysieke werkplek en tools, kan Strategiemakers een rol spelen in de werkwijze en faciliteren van jullie sessies.

CREATIVE DIRECTOR STRATEGIEFABRIEK

TAETSKE DEKKER

4 jaar geleden ben ik begonnen met het vormgeven en verwezenlijken van de Strategiefabriek "droom". Als Creative Director richt ik mij nu voornamelijk op het verder ontwikkelen van ons concept, zoals mijn zoektocht naar mogelijke nieuwe locaties. Op deze manier kunnen we voor nog meer teams de plek zijn om optimaal te kunnen werken en sneller betere resultaten te behalen. 

Benieuwd hoe wij jullie kunnen helpen om sneller resultaten te behalen?

HOSPITALITY MANAGER STRATEGIEFABRIEK UTRECHT

TECLA FLAPPER

Als Hospitality Manager ben ik het aanspreekpunt voor de Strategiefabriek Utrecht. Dit doe ik met veel plezier en passie. Ik ontzorg en denk graag mee met teams om hun doelen sneller te behalen.

Neem contact met mij op en we zoeken de perfecte ruimte voor jullie sessie in Utrecht!

HOSPITALITY MANAGER STRATEGIEFABRIEK AMSTERDAM

CHARLOTTE OLIVERS

Iedere dag teams blij maken, inspireren en ontzorgen, dat is waar ik als Hospitality Manager van de Strategiefabriek Amsterdam gelukkig van word... en de teams ook!


Sessie boeken op de Strategiefabriek in Amsterdam? Neem contact met mij op!

Copyright © 2019