RUIMTES AMSTERDAM

 

STRATEGIEFABRIEK AMSTERDAM

 

Voor elk doel de perfecte ruimte, voor elk team de perfecte omgeving 

 

Teams hebben baat bij een fysieke werkomgeving die hen optimaal ondersteunt en die voor hen werkt. Met alle tools en faciliteiten voor handen. De Strategiefabriek Amsterdam is gelegen in Amsterdam Zuidoost op twee minuten loopafstand van metrostation Bullewijk, ook is het gemakkelijk bereikbaar met de auto. De Strategiefabriek is van alle gemakken voorzien om alles uit je sessie te halen.

RUIMTES

We hebben 9 verschillende ruimtes met een industriële uitstraling en elk een eigen functie. We creëren een ‘perfect fit’ tussen de doelstellingen van de workshop, training of vergadering en de fysieke ruimte. Naast je eigen ruimte kun je vrij van alle andere beschikbare ruimtes en open plekken gebruik maken. In de gezellige woonkamer en keuken ontmoet je makkelijk andere mensen voor nieuwe inspiratie. Scrol voor een overzicht van de ruimtes door naar beneden.

FACILITEITEN

In alle ruimtes is minimaal één wand volledig beschrijfbaar en is genoeg plek voor het ophangen van posters en canvassen. Beamers, tv-schermen en flip-overs zijn in elke ruimte gratis beschikbaar, net als post-its en stiften. Je vindt boeken en tijdschriften ter inspiratie en teamspellen om de boel los te maken. Klik hier voor een overzicht van de aanwezige faciliteiten.

 

Uitstekende faciliteiten, vriendelijk personeel en dat alles voor een uitstekende prijs! Locatie is ook perfect, op 2 minuten lopen van het metrostation Bullewijk!

Erik Kholevka
Google Reviews

MAKE

MAKE

In deze knutselkamer is alles aanwezig om prototypes te creëren: van visualiseren op papier tot hout zagen tot boren. Be creative! MAKE. Ook kan je actief vergaderen aan de hoge tafel. Voor teams tot 8 personen.

DESIGN

DESIGN

DESIGN is een creatieve ruimte waar je op alle muren kunt schrijven en tekenen. Perfect voor het structureren van je gedachten, schetsen maken of een storyline uitdenken. Geschikt voor maximaal 8 personen.

BREAKOUT

BREAKOUT


BREAKOUT is één van onze meest lichte, flexibele ruimtes die geheel is in te delen naar jullie wens. Uitermate goed voor trainingen, workshops en teamsessies voor maximaal 15 personen.

LAUNCH

LAUNCH

LAUNCH is een grote flexibele ruimte, waar je direct aan de slag kunt met je team om nieuwe ideeën een vliegende start te geven. Door het fijne licht ook perfect voor presentaties, webinars of trainingen. Geschikt voor maximaal 30 personen.

CONNECT

CONNECT

CONNECT is een ruimte voor verbinding. Aan de betonnen, ovale tafel ga je met elkaar in gesprek, werk je samen of vergader je tot je een ons weegt. Met plezier. Fijne ruimte voor teams tot 8 personen.

BOT

BOT

BOT staat voor Benen Op Tafel. Heerlijke werkruimte met een grote tafel om samen stil te staan bij jullie ideeën en plannen voor de toekomst. Met blackboard! Geschikt voor maximaal 8 personen.

OPEN AIR

OPEN AIR

OPEN AIR is een open, informele ruimte, als een huiskamer waarin je bij elkaar komt. Ook perfect voor een inspiratiemiddag, luistersessie of presentaties. Heel goed te gebruiken als plenaire ruimte samen met de BOT, LAUNCH en EXPLORE. Geschikt voor maximaal 40 personen. 

PITCH

PITCH

PITCH is een grote ruimte voor sessies met meerdere teams of trainingen, presentaties, pitches en reviews met maximaal 40 personen. Ook voor kortere presentaties voor grote groepen tot 60-70 personen. 

EXPLORE

EXPLORE

EXPLORE is een ruimte om nieuwe bedrijfsmodellen te onderzoeken, trends en ontwikkelingen te ontrafelen, en te brainstormen over disruptieve innovaties. Of alles waar je veel whiteboards en moodboards bij kan gebruiken. Geschikt voor teams van ongeveer 6 personen.